Продовження терміну перебування в Україні

Вам знадобиться продовження терміну перебування в Україні якщо:

У Вас закінчується термін дії візи
Ви приїхали з країни щодо безвізового режиму, але Вам необхідно залишитися в Україні більш ніж на 90 днів.
Підстави для продовження терміну перебування.

Щоб отримати від міграційний служби дозвіл на проделенія терміну перебування в Україні необхідно обґрунтувати таку необхідність.

Ви можете продовжити термін перебування, якщо:

Вам необхідно пройти лікування
Ви вагітні і чекаєте пологів
Ви оформляєте спадщину в Україні
Ви подали документи для дозволу на імміграцію
Ви подали документи для набуття українського громадянства
Ви не можете залишити країну через стихійного лиха, ремонту автотранспорту, вчинення відносно вас злочину і т.д. (Для в’їхали по транзитній візі)
Ви не встигли оформити посвідку на тимчасове або постійне проживання (для осіб, які в’їхали по довгостроковій візі).
Важливо! З питанням про продовження перебування в Україні необхідно звернеться в міграційну службу не раніше ніж за 10 днів і не пізніше ніж за 3 дні до закінчення терміну легального перебування в Україні.

Вартість послуг з продовження терміну перебування в Україні – 2000 грн.
Офіційні та додаткові платежі.

держмито за продовження перебування
штраф при прострочення перебування в Україні
прискорене оформлення
Наші переваги.

Основне. Ми гарантуємо продовження терміну перебування після бесіди з Вами і аналізу нашими міграційними юристами всіх документів, які потрібні для оформлення продовження.

Крім того:

Ми постійно на зв’язку. Вашими документами буде займатися юрист, якому Ви в будь-який час можете задати питання.
Працюємо до досягнення позитивного результату. Супроводжуємо весь процес до видачі дозволу на продовження перебування.
Все робимо “під ключ”. Оформляємо весь пакет необхідних документів і довідок. Ваша участь мінімально.
Взаємодія з державними органами. Постійно співпрацюємо з міграційний службою, яка подовжує перебування в Україні і завжди знаходимо порозуміння.
Досвід. Наші співробітники володіють значним практичним досвідом в міграційних процедурах, представляючи інтереси клієнтів з 2011 року.
Необхідні документи.

Для продовження необхідно надати документи:

від приймаючої сторони (фізичної особи або компанії).
від іноземного громадянина
Фізична особа або компанія (юридична особа) подають:

паспортні документи
документ, що підтверджує право на житлове приміщення, в якому проживає іноземець
Іноземні громадяни подають:

паспортні документи
документ, що підтверджує наявність грошових коштів у іноземці, достатніх для перебування в країні
Це не всі необхідні документи, але при наявність перерахованих вище, оформлення інших буде виконано фахівцями наше компанії.

Порядок дій.

Консультації, підготовка пакету документів, узгодження всіх питань пов’язаних з оформленням продовження на перебування в Україні.
Подача документів до державного органу і супровід їх розгляду. Представництво Ваших інтересів при прийнятті рішення про продовження перебування.
Отримання паспорта з відміткою про продовження перебування.
Що Ви отримуєте за результатами нашої співпраці.

Паспорт з відміткою про продовження перебування в Україні.

Найпопулярніші питання. Відповідають наші фахівці.
Що буде якщо не продовжити термін перебування в Україні?

Це загрожує штрафом (до 3400 грн.), А також забороною на відвідування України до 5 років. Крім того, в разі не продовження терміну перебування у Вас можуть з’явиться проблеми з поліцією, банками, податковою і т.д.

У Вас з'явилися запитання?

Давайте обговоримо. Обдумаємо. Зробимо!